Mw. M. Ettema, POH-GGZ

POH-GGZ (Praktijk Ondersteuner Huisarts – Geestelijke Gezondheid Zorg)

Mijn naam is Martine. Naast mijn werk als praktijkondersteuner GGZ ben ik werkzaam als psycholoog. Ik bied kortdurende begeleiding bij psychische en psychosociale klachten, zoals stemmingsklachten of levensfaseproblemen. Verder bied ik hulp bij het verhelderen van psychische klachten en geef ik advies over een eventuele doorverwijzing naar een psycholoog of een andere instelling voor psychische zorg.

Ik ondersteun veelal vanuit een holistische visie. Ik geloof dat het geestelijk welbevinden van een persoon niet los kan worden gezien van bijvoorbeeld iemand zijn lichamelijk welbevinden, leefstijl en culturele achtergrond. Vanuit een positieve, betrokken en open houding probeer ik op heldere wijze aan te sluiten bij iemand zijn (hulp)vraag. Ik probeer mensen te stimuleren op verschillende levensgebieden, om uiteindelijk op eigen kracht een einddoel te bereiken.

Binnen mijn begeleiding maak ik ook gebruik van eHealth programma’s.  Dit zijn speciaal ontworpen therapieprogramma’s waarbij u thuis aan de hand van filmpjes, video’s en opdrachten, actief bezig kunt zijn met het werken aan datgene waar u verandering in wenst.

Contactgegevens

Huisartsenpraktijk Groningen
Coehoornsingel 115
9711 BR Groningen

: info@huisartsenpraktijkgroningen.nl
: 0503127315

Fax nummer: 050-3147995

© 2016 Drs. A. Akkerman-Affara - Webdesign door Falcon Media
Scroll naar boven